انواع عکسبرداری از دندان — نحوه عکس گرفتن از دندان
انواع عکسبرداری از دندان
آیا با انواع عکسبرداری از دندان آشنایی دارید؟! اصلا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا لازم است از دندانهایمان عکس بگیریم؟! نکند قرار است این عکس ها را در آلبوم خاطراتمان بگذاریم و سال ها بعد در لا به لای روزهای کهنسالیمان یادی از دندان های مرواریدی و سالم ایام جوانی بکنیم؟!
مسلما خیر! ماجرا خیلی پیچیده تر و کاربرد عکسبرداری از دندان با اشعه ایکس در دندانپزشکی بسیار گسترده تر از این حرف ها است. این تصاویر که از دندان ها، استخوان ها و بافت های نرم اطراف آن ها گرفته می شوند، نقش حائز اهمیتی در تشخیص درست و درمان به موقع مشکلات مربوط به دهان و دندان ایفا می کنند.
مفتخریم که با مقاله پُر بار دیگری از مدیک کالا در خدمتتان باشیم. اگر اطلاعاتتان درباره انواع عکسبرداری از دندان چندان دندان شکن نیست، کمتر از ده دقیقه از وقتتان را به ما اختصاص دهید تا سیر تا پیاز این موضوع را برایتان روی داریه بریزیم!
آنچه در این مقاله خواهید آموخت!
- آشنایی با عکسبرداری از دندان
- اهمیت عکسبرداری از دندان
- آشنایی با روش های عکسبرداری از دندان
- روش های عکسبرداری داخل دهانی
- رادیوگرافی به همراه RVG
- رادیوگرافی به همراه فسفر پلیت
- رادیوگرافی به همراه فیلم
- روش های عکسبرداری خارج دهانی
- OPG
- CBCT
- آشنایی با انواع عکسبرداری از دندان
- بایت وینگ
- پری اپیکال
- اکلوزال
- سی تی اسکن استاندارد
- توموگرافی
- سیالوگرافی
- عکس برداری دیجیتالی
- MRI
- طریقه عکسبرداری از دندان
- عکسبرداری از تک دندان
- عکسبرداری از دندان های فک بالا و پایین (از گوش تا گوش)
- خطرات
مدیک کالا؛ برترین عرضه کننده تجهیزات تصویربرداری از دندان
آشنایی با عکسبرداری از دندان
بسیاری از ما دردسرهای ناشی از آبسه، پوسیدگی دندان و سایر ناهنجاری ها و آسیب های مرتبط را تجربه کرده ایم. عکسبرداری از دندان یکی از دقیق ترین و در عین حال سریع ترین روش های تشخیص این مشکلات با به کارگیری دستگاه هایی مانند OPG ،CBCT، رادیوگرافی و سنسور RVG، رادیوگرافی و فسفر پلیت و رادیوگرافی و فیلم می باشد. در ادامه هر یک از این دستگاه ها را به صورت مختصر، اما مفید مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد!
دندانپزشک با استفاده از دستگاه های متعدد و متنوعی که پیش تر به آن ها اشاره کردیم، به تصویر برداری از دندان ها، استخوان ها و بافت های نرم اطراف آن ها می پردازد. عکس های به دست آمده دندانپزشک را در جریان مشکلاتی اعم از پوسیدگی دندان، ساختارهای دندانی پنهان و سایر مشکلاتی که در طی معاینه بصری قابل مشاهده و تشخیص نیستند، قرار می دهند. گفتنی است که عکس ها و تصاویر مذکور برای پیگیری پس از درمان نیز قابل استفاده هستند. با این اوصاف محال است به دندانپزشکی مراجعه کنید و دندانپزشک برای تعیین وضعیت بهداشت دهان و دندان شما و نیز تغییراتی که امکان بروز آن ها در آینده ای نه چندان دور وجود دارد، از عکس استفاده نکند!
اهمیت عکسبرداری از دندان
تا بدین جا در یافتیم که عکسبرداری از دندان یک ضرورت غیر قابل چشم پوشی در حیطه دندانپزشکی است. حتما می پرسید چرا ضرورت؟! چرا غیر قابل چشم پوشی؟!
به هزار و یک دلیل قانع کننده که در ادامه برخی از آن ها را به اتفاق برمیشمریم:
- عکسبرداری از دندان عمدتا برای یافتن مشکلات اولیه دهان و دندان انجام می شود. حتی ممکن است شما هیچ علائمی نداشته باشید، اما تصویر گرفته شده از دندان های شما گویای مشکلات مختلف باشد! با این اوصاف جای تعجب نیست؛ اگر بگوییم این دسته از تصاویر در راستای یافتن مشکلات دهانی گوناگون نظیر مشکلات زیر به طور اعجاب انگیزی پر کاربردند:
- پوسیدگی دندان
- ساختارهای دندانی پنهان همچون دندان عقل
- آسیب های وارده به استخوان هایی که از دندان ها حمایت می کنند؛ مانند ریشه های شکسته
- …
- عکس گرفته شده از دندان کار یافتن دندان هایی را که در جای درست خود مستقر نشده و یا به طور صحیح رشد نکرده اند، ساده می سازد. این دندان ها که به دندان های نهفته معروفند، به صورت نامرتب و شلوغ رشد کرده و زیبایی دهان و دندان شما را می رُبایند.
- تشخیص مشکلاتی اعم از کیست، تومور و آبسه دندان بدون استفاده از انواع عکسبرداری از دندان غیرممکن به نظر می رسد.
- با به کارگیری عکس گرفته شده از دندان ها می توان به بررسی و تعیین موقعیت دندان های در حال رشد در فک کودکانی پرداخت که دندان های اولیه یا اصطلاحا شیری شان هنوز نیفتاده اند.
- استفاده از انواع عکسبرداری از دندان برای تعیین و طرح ریزی درمان مناسب در پوسیدگی های وسیع، کشیدن دندان، ایمپلنت دندانی و نیز عصب کشی رایج می باشد.
- طرح ریزی درمان ارتودنسی برای دندان هایی که چندان مرتب نیستند، از دیگر ضرورت های عکسبرداری از دندان است.
+ بیشتر بدانید: تجهیزات دندانپزشکی چیست؟ پرکاربردترین تجهیزات دندانپزشکی
آشنایی با روش های عکسبرداری از دندان
جالب و در عین حال لازم است بدانید که عکسبرداری از دندان را در حیطه دندانپزشکی به دو دسته اصلی داخل دهانی و خارج دهانی تقسیم بندی می نمایند. در ادامه هر یک از این دو دسته را معرفی و به طور مختصر مورد بحث قرار می دهیم.
عکسبرداری داخل دهانی
عکسبرداری داخل دهانی یکی از متداول ترین روش های عکسبرداری از دندان است که می تواند سطح بالایی از جزئیات را در اختیار دندانپزشک قرار دهد. مهم ترین کاربردهای عکسبرداری داخل دهانی عبارتند از:
- تشخیص پوسیدگی دندان ها
- مشاهده ریشه دندان ها
- بررسی وضعیت سلامت استخوان های موجود در اطراف دندان ها
- بررسی وضعیت دندان های در حال رشد
روش های عکسبرداری داخل دهانی
رادیوگرافی به همراه RVG
استفاده از سنسور RVG در عکسبرداری داخل دهانی از دندان نیازمند حضور دستگاه رادیوگرافی است. یعنی حتی اگر یک سنسور RVG در اختیار داشته باشید، اما دستگاه رادیوگرافی در دسترستان نباشد، نمی توانید تصویر دندان ها را ثبت کنید. حتما می پرسید چرا؟!
برای پاسخگویی به این سوال بهتر است نخست با سنسور RVG و وظایف آن آشنا شویم. این سنسور یکی از تجهیزات نسبتا جدیدی است که استفاده از آن در مطب ها و کلینیک های دندانپزشکی بسیار مرسوم می باشد. دستگاه مذکور از قسمت های مختلفی تشکیل شده که از جمله مهم ترین آن ها می توان به حسگر، مانیتور و اجزای میکرو رایانه اشاره کرد. این سنسور در داخل دهان قرار گرفته و زمینه ثبت تصاویر مورد نیاز را فراهم می سازد. جالب است بدانید که سنسور RVG به هیچ عنوان قادر به تولید پرتو و اشعه نمی باشد. خُب به نظر شما پرتو و اشعه مورد نیاز برای عکسبرداری با سنسور نام برده از کجا می آید؟!
بله؛ درست حدس زدید! این اشعه توسط دستگاه رادیوگرافی تامین می شود. با این اوصاف می توان نتیجه گرفت که وظیفه دستگاه رادیوگرافی تولید پرتو و اشعه لازم برای عکسبرداری از دندان با استفاده از سنسور RVG است. حالا متوجه شدید که چرا تصویربرداری از دندان با این سنسور بدون وجود دستگاه رادیوگرافی غیرممکن است؟!
رادیوگرافی به همراه فسفر پلیت
اسکنر فسفر پلیت (+) هم درست مانند سنسور RVG یکی از کاربردی ترین تجهیزات عکسبرداری از دندان است که بدون وجود پرتو و اشعه تولید شده توسط دستگاه رادیوگرافی، موفق به ثبت تصاویر مورد نیاز از دندان نخواهد شد. سنسور بی سیم این اسکنر در داخل دهان بیمار مستقر شده و کار عکسبرداری را با یاری دستگاه رادیوگرافی انجام می دهد.
رادیوگرافی به همراه فیلم
فیلم های نگاتیو قدیمی را به یاد دارید؟! همان هایی که در دوربین های عکاسی قرارشان می دادیم، عکس می گرفتیم و در نهایت آن ها را در تاریکخانه عکاسی ها ظاهر می کردیم!
فیلمی که به همراه دستگاه رادیوگرافی برای عکسبرداری از دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد، شباهت بسیاری به نگاتیوهای عکاسی دارد. با این تفاوت که سایز و ابعاد آن ها کوچکتر بوده و از همین رو در داخل دهان جا می شوند. شاید با خودتان بگویید برخورد بزاق دهان با این فیلم ها مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند؟!
جالب و در عین حال لازم است بدانید که این فیلم ها داخل یک روکش پلاستیکی پلمب قرار دارند و به هیچ عنوان با بزاق دهان بیمار برخورد نمی کنند. فیلم های رادیوگرافی که قدیمی ترین شیوه عکسبرداری از دندان در علم دندانپزشکی محسوب می شوند، مانند سنسور RVG در داخل دهان بیمار قرار می گیرند. بیمار این فیلم را به وسیله انگشت یا نگهدارنده نگه داشته، اپراتور با دستگاه رادیوگرافی اقدام به تولید پرتو و اشعه نموده و بدین ترتیب عکس برداری از دندان انجام می شود. در این مرحله فیلم از دهان فرد خارج و با به کارگیری یک ماده ظهور ثبوت در دستگاهی تحت عنوان تاریکخانه ظاهر می شود. این روش قدیمی که امروزه رو به منسوخ شدن گذاشته و جای خود را به عکسبرداری با سنسور RVG داده، قابلیت عکسبرداری از نهایتا سه دندان را دارد.
عکسبرداری خارج دهانی
همان طور که از نام این روش پیداست، در طی آن عکسبرداری از دندان از ناحیه بیرونی دهان صورت می پذیرد. یعنی هیچ سنسور یا فیلمی در داخل دهان قرار نگرفته و هر چه هست، از بیرون قابل اجرا است! آنچه در این نوع عکسبرداری عاید دندانپزشک می شود، تنها تصویر دندان ها نیست. عکس برداری خارج دهانی خیلی فراتر از این ها رفته و اطلاعات بسیار مفیدی از فک و جمجمه بیمار را در اختیار دندانپزشکان می گذارد. لازم به ذکر است که این نوع عکسبرداری غالبا به منظور ثبت تصاویر فک و جمجمه استفاده شده و کاربرد چندانی در تشخیص بیماری های داخل دهانی ندارد. از مهم ترین کاربردهای عکسبرداری خارج دهانی می توان موارد زیر را برشمرد:
- بررسی رشد و پیشرفت دندان ها
- بررسی بیماری های دهان و دندان
- بررسی دندان های تحت فشار
- بررسی رابطه بین دندان ها و فک
- بررسی استخوان های صورت
- تشخیص بیماری های احتمالی استخوان های صورت
- …
لازم به ذکر است که جزئیات نشان داده شده توسط عکسبرداری خارج دهانی بسیار ناچیز می باشد. از همین رو این نوع تصویربرداری گزینه ای مناسب برای تشخیص مشکلات هر دندان به صورت مجزا محسوب نمی شود.
روش های عکس برداری خارج دهانی
-
OPG
اگر بگوییم عکسبرداری OPG یکی از پیشرفته ترین روش های عکسبرداری خارج دهانی است که استفاده از آن در تصویربرداری از دندان ها رایج می باشد، اغراق نکرده ایم. گفتنی است که این روش قادر به تصویربرداری از کلیه دندان ها و استخوان های داخل و اطراف دهان می باشد. از همین رو می تواند دندانپزشک را در راستای تشخیص مشکلات مربوط به فک و دندان های بیمار یاری دهد. روش OPG همچنین امکان آشکارسازی مشکلات دهانی پنهان را که در معاینه های چشمی قابل تشخیص نمی باشند، برای دندانپزشکان میسر می سازد.
با استفاده از این روش که نام آن را از عبارت Ortho Pantomo Gram می توان انواع مختلفی از عکس های دندان را ثبت کرد. از جمله مهم ترین این عکس ها می توان موارد زیر را نام برد:
- عکس بایت وینگ دندان
- عکس پری اپیکال دندان
- عکس اکلوزال دندان
- عکس پانورامیک دندان
- …
اگر با دیدن این اصطلاحات دهانتان باز مانده و استرس تمام وجودتان را فرا گرفته، اصلا بد به دلتان راه ندهید. کمی جلوتر صفر تا صد آن ها را به سادگی خواهید آموخت!
-
CBCT
نام روش CBCT دندانپزشکی را که نوعی تکنیک توموگرافی کامپیوتری یا به اصطلاح CT محسوب می شود، از عبارت Cone Beam Computed برگرفته اند. در این روش کارآمد دستگاه در اطراف سر بیمار به چرخش درآمده، اشعه ایکس را به صورت مخروطی منتشر نموده و بدین ترتیب تصاویر متعدد و با کیفیتی را از داخل اندام ها، بافت های نرم و استخوان ها ثبت می نماید. گفتنی است که تصویربرداری از دندان با استفاده از روش CBCT بدون به کارگیری روش های جراحی و تهاجمی و کاملا بدون درد صورت می پذیرد.
+ برای اطلاع از قیمت و مشخصات هر یک بر روی عکس مورد نظر کلیک کنید:
آشنایی با انواع عکسبرداری از دندان
انواع عکسبرداری از دندان عبارتند از:
-
بایت وینگ
عکسبرداری Bite wing یکی از رایج ترین انواع عکسبرداری از دندان و نشان دهنده کرون دندان های عقب می باشد. در این روش که جزئیات یک سمت دندان های بالا و پایین را در اختیار دندانپزشک قرار می دهد، از هر طرف صورت فرد یک یا دو تصویر گرفته می شود.
ممکن است این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که دلیل نام گذاری این روش تحت عنوان بایت وینگ چیست؟!
اگر تا به حال این دسته از انواع عکسبرداری از دندان را امتحان کرده باشید، حتما می دانید که در این روش بیمار می بایست یک وسیله بال مانند را گاز بگیرد. هدف از این کار چیست؟!
بیمار با این کار موجبات ثبات اشعه ایکس در طول روند عکسبرداری را فراهم می سازد. مهم ترین کاربردهای این روش عبارتند از:
- تشخیص پوسیدگی بین دندان های عقب
- تشخیص تغییر ضخامت استخوان ها به علت ابتلا به بیماری های لثه
- تعیین میزان مناسب تاج یا سایر ترمیم ها مانند بریج ها
- نمایش سایش یا فروپاشی دندان های پُر شده
- …
-
پری اپیکال
در عکسبرداری Periapical تمام ساختار دندان از تاج گرفته تا انتهای ریشه و نیز استخوان های حمایت کننده از دندان قابل نمایش هستند. این نوع عکسبرداری نقش به سزایی در تشخیص مشکلات دهانی زیر دارد:
- مشکلات دندانی زیر خط لثه و فک
- آبسه دندانی
- کیست
- تومور
- تغییرات استخوانی مرتبط با بیماری های مختلف دهانی
- …
-
اکلوزال
عکسبرداری occlusal یکی دیگر از انواع عکسبرداری از دندان است که تصویر سقف و کف دهان بیمار را در اختیار دندانپزشک قرار می دهد. با استفاده از این نوع عکسبرداری می توان به مشاهده و ارزیابی مشکلات زیر پرداخت:
- دندان های اضافه
- دندان های موجود در داخل لثه که هنوز بیرون نزده اند
- شکاف فک
- شکاف سقف دهان یا به اصطلاح لب شکری
- کیست و آبسه
- رشد دندان
- …
-
سی تی اسکن استاندارد
یکی دیگر از انواع عکسبرداری از دندان که غالبا در مراکز رادیولوژی و بیمارستان ها صورت می پذیرد، سی تی اسکن استاندارد یا CT است. برای ثبت تصویر در این روش بیمار در حالت خوابیده، مستقر شده و دستگاه با گردش در اطراف سر او عکس هایی مسطح را ثبت می کند. این روش را عموما در راستای بررسی اندازه و جایگاه قرارگیری ایمپلنت ها مورد استفاده می دهند.
-
توموگرافی
تصاویر ثبت شده در عکسبرداری tomography نمایش دهنده یک لایه یا برش خاص از دهان هستند. تکلیف مابقی لایه ها چه می شود؟!
جالب است بدانید که در این نوع عکسبرداری تصویر مابقی لایه هایی که دندانپزشک نیازی به ارزیابی آن ها ندارد، تار می شود!
-
سیالوگرافی
سیالوگرافی یکی از جالب ترین انواع عکسبرداری از دندان محسوب می شود. در این روش نوعی رنگ را درون غدد بزاقی بیمار تزریق می کنند. بدین ترتیب بافت مورد نظر در نوار رادیوگرافی قابل مشاهده خواهد بود. استفاده از این روش در بررسی مشکلات غدد بزاقی همچون انسداد یا سندرم شوگرن رایج می باشد.
-
عکسبرداری دیجیتالی
عکسبرداری دیجیتالی یا به اصطلاح Digital radiography یکی از جدیدترین متدهای عکسبرداری از دندان است. این روش که دست بر قضا بسیار کاربردی است، از قابلیت ارسال و ذخیره تصاویر در کامپیوتر پشتیبانی می کند. لازم به ذکر است که این نوع عکسبرداری را تنها در مواقع نیاز و با در نظر گرفتن سن بیمار، خطر ابتلا به بیماری و علائم بیماری مورد استفاده قرار می دهند.
-
MRI
Magnetic resonance imaging یا به اختصار MRI یکی از کاربردی ترین انواع عکسبرداری از دندان است. در این روش عکس هایی سه بعدی از حفره دهان گرفته شده و به منظور بررسی بیشتر در اختیار دندانپزشک قرار داده می شوند. استفاده از این روش در ارزیابی بافت های نرم مرسوم است.
طریقه عکسبرداری از دندان
اگر بگوییم عکسبرداری از دندان شباهت فراوانی به تعیین نمره چشم دارد، گزاف نگفته ایم. اگر جویای آشنایی با طریقه عکسبرداری از دندان هستید، باید خدمتتان عرض کنیم که این کار طی مراحل زیر انجام می شود:
در ابتدا فردی که قصد عکسبرداری از دندان هایش را دارد، روی یک صندلی مستقر شده و چانه خود را بر روی لبه دستگاه عکس برداری می گذارد. در این حین دندانپزشک دستگاه را تنظیم و زمینه ای را فراهم می سازد که کل فک بیمار در اسکن مشخص شود. پس از این مرحله اپراتور اقدام به روشن کردن دستگاه نموده و بدین ترتیب تابش پرتو ایکس به دندان ها آغاز شده و این شروع اسکن سه بعدی آن ها است.
حتما می پرسید مدت زمان و میزان درد عکس برداری از دندان ها چقدر است؟!
گفتنی است که این روش بسیار ساده و کاملا بدون درد بوده و نهایتا 9 الی 20 ثانیه به طول می انجامد. گفتنی است که در عکسبرداری از دندان ها هیچ خطری بیمار را تهدید نمی کند. تصاویر حاصل از این فرآیند که کیفیتی مثال زدنی دارند، سریعا و بدون هیچ گونه معطلی قابل مشاهده هستند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که عکسبرداری از دندان ها به دو صورت قابل انجام می باشد:
1) عکسبرداری از تک دندان
2) عکسبرداری از فک بالا و پایین (از گوش تا گوش)
در ادامه به معرفی مختصر و مفید هر یک از این روش ها خواهیم پرداخت!
عکسبرداری از تک دندان
عکسبرداری از تک دندان یکی از پر کاربردترین انواع عکسبرداری از دندان در حیطه دندانپزشکی محسوب می شود. در این روش دندانپزشک می تواند به بررسی کلی یک یا دو دندان بپردازد. این بررسی از ریشه تا تاج دندان را شامل شده و امکان تشخیص مشکلات و رفع آن ها را فراهم می سازد. لازم به ذکر است که این نوع عکسبرداری نشان دهنده جزئیات آناتومی دندان و ساختار آناتومیکی اطراف آن ها است. از همین رو می توان نتیجه گرفت که دندانپزشکان می توانند با استفاده از عکس تک دندان یک دندان خاص را به طور دقیق مورد ارزیابی قرار دهند.
عکسبرداری از دندان های فک بالا و پایین (از گوش تا گوش)
عکسبرداری با اشعه ایکس از دندان های فک بالا و پایین که نمایی دو بعدی و مسطح از گوش تا گوش را به نمایش می گذارد، تحت عنوان OPG نیز شناخته می شود. تصاویر به دست آمده از این نوع عکسبرداری بسیار با کیفیت بوده و سریعا قابل استفاده هستند. جالب است بدانید که این نوع عکسبرداری از دندان قادر به نمایش دندان های هر دو فک، حتی دندان هایی همچون عقل که هنوز ظاهر نشده اند، می باشد. نمایش استخوان های فک و مفصل گیجگاهی که متصل کننده فک به مابقی جمجمه است، از دیگر ویژگی های عکسبرداری گوش تا گوش محسوب می شود.
تصاویر حاصل از عکسبرداری مذکور شکل دهان را در یک عکس واحد شامل کلیه دندان ها، فک بالا، فک پایین، بافت ها و ساختارهای اطراف نشان می دهند. دندانپزشکان با استفاده از این نوع عکسبرداری تمام اختلالاتی را که امکان تشخیص آن ها در عکس های معمولی میسر نیست، تشخیص می دهند.
آشنایی با رایج ترین روش عکسبرداری از دندان
اکنون که با عکسبرداری داخل دهانی و خارج دهانی آشنا شدیم و انواع آن ها را شناختیم، وقت آن فرا رسیده که به معرفی رایج ترین روش عکسبرداری از دندان بپردازیم. عکسبرداری پانورامیک که به عنوان یکی از کاربردی ترین انواع آن می توان به عکس OPG دندان اشاره کرد، رایج ترین نوع تصویربرداری از دندان است. این نوع تصویربرداری که از آن تحت عنوان عکسبرداری کامل دهان نیز یاد می کنند، نمای کاملی از مفاصل گیجگاهی فک، دندان ها، سینوس های فک بالا و استخوان های هر دو فک را در اختیار دندانپزشک قرار می دهد. این نوع تصویربرداری از دندان شرایطی را فراهم می سازد که دندانپزشک:
- شرایطی همچون کیست، تومور و عفونت را به خوبی تشخیص دهد.
- شدت بیماری لثه را به درستی ارزیابی کند.
- مراحل رشد دندان در کودکان را بررسی نماید.
- میزان نزدیکی دندان ها به اعصاب، سینوس های فک بالا و دیگر ساختارهای صورت را مشاهده کند.
- …
ایا گرفتن عکس دندان ضرر دارد؟
شاید باورتان نشود، اما حقیقت این است که خطرات عکسبرداری از دندان به قدری ناچیز هستند که می توان از آن ها چشم پوشی کرد. نتایج تعداد معدودی از مطالعات انجام شده در این زمینه حاکی از آن است که انواع عکسبرداری از دندان خطر ابتلا به سرطان را در کودکان افزایش می دهند. با این حال می توان برای ایمن سازی این فرآیند میزان قرارگیری فرد در برابر اشعه ایکس را تا حد قابل توجهی کاهش داد.
تکلیف بانوان باردار چیست؟! آیا باید درد آزار دهنده دندان را تحمل کنند و فکر تصویربرداری از دندان هایشان را تا زمانی که فارغ می شوند، از سر بیرون کنند؟!
اگر باردار هستید و می خواهید از دندان هایتان عکس بگیرید، حتما دندانپزشک را در جریان بارداریتان قرار دهید. البته اصلا نگران نباشید. عکسبرداری از دندان در دوران شیرین بارداری هیچ خطری برای شما و دلبندتان ایجاد نمی کند. در این میان اپراتور نیز با استفاده از پیش بند سربی زمینه محافظت از شما و جنینتان را فراهم می سازد تا نخستین گام درمان مشکلات دهان و دندانتان را با اطمینان خاطر بردارید!
مدیک کالا: برترین عرضه کننده تجهیزات تصویربرداری از دندان
آنچه برای یک تصویربرداری دقیق و بی نقص نیاز دارید، در مدیک کالا یافت می شود. از دستگاه های OPG(+) گرفته تا سنسور RVG(+). از اسکنر فسفر پلیت(+) گرفته تا اسکنر داخل دهانی(+)، دوربین داخل دهانی(+)، تاریکخانه(+)، مانیتور و نگاتسکوپ(+)، رادیوگرافی(+) و پاراوان-روپوش سربی(+). اگر قصد دارید با صرف هزینه ای ایده آل کاربردی ترین تجهیزات تصویربرداری را خریداری نمائید، به ما اعتماد کنید. با جان و دل پاسخگوی اعتماد ارزشمندتان خواهیم بود!
کلیدواژگان
انواع عکسبرداری از دندان | انواع تصویر برداری از دندان | انواع عکس از دندان | انواع عکس های دندان | نحوه عکسبرداری از دندان | روش های عکسبرداری داخل دهانی | طریقه عکس گرفتن از دندان | عکسبرداری از دندان چگونه است | اموزش عکس گرفتن از دندان | روش گرفتن عکس دندان | ایا گرفتن عکس دندان ضرر دارد | تصویربرداری از دندان | تصویربرداری دندان چیست | عکاسی دندانپیزشکی | نحوه گرفتن عکس تک دندان | تصویربرداری تک دندان | تصویربرداری از دندان